Waarom???

1 man 4 vr 2
Hebben wij een wereldverbeterende missie? Uiteraard! Maar stiekem doen wij ons werk vooral omdat we het zo leuk vinden… En zo is ons collectief ook ontstaan. We zijn elkaar ooit professioneel tegengekomen: bij een opleiding, klus, film, workshop of training. We zijn gaan samenwerken. En uiteindelijk zijn we bevriend geraakt.

Wij zijn

 

vrienden en collega’s. Soms zijn de rollen strikt gescheiden, maar vaak lopen ze dwars door elkaar. Als we een opdracht voorbereiden of uitvoeren, hebben we de grootste lol met elkaar. Als we bij elkaar zijn gebeurt er iets: er ontstaat een dynamiek, plezier, ontspanning, die leidt tot een kruisbestuiving en uiteindelijk tot creativiteit en kwaliteit.

 

We durven het gerust te zeggen: wij zijn goed in wat we doen, omdat we het leuk vinden dat samen te doen!

Een voorbeeld: Propjes!

 

Ons nieuwste product Propjes! is een voorstelling voor het onderwijs, met monologen, sketches, improvisatie en veel interactie met het publiek. Een voorstelling met veel vaart.

 

Voor het publiek moet het eruit zien alsof het allemaal vanzelf gaat, maar vanwege de opbouw is het een ingewikkelde voorstelling. Daardoor en door de eisen die wij aan de inhoud en aan de vorm stellen, heeft het ontwikkelen ervan ons zoveel uren gekost, dat we ons afvragen of we dat ooit terug gaan verdienen. Weken werktijd hebben we geïnvesteerd, maar… een lol dat we gehad hebben met het maken!!! En alleen dat is het ons al waard geweest!

 

Lees hier de inhoudelijke informatie over Propjes

Nog een voorbeeld:  Het Grote Misverstand

 

Ook een interactieve voorstelling, maar dan voor het bedrijfsleven. Over samenwerken, teams, gedrag en communicatie. Een veelheid aan materie teruggebracht tot twee uur plezier met professionals. Een hele klus. Hier zijn we wel in een valkuil getrapt. Door ons enthousiasme wilden we geen keuzes maken qua materiaal en we hadden veel te veel. Toen zijn we de rode draad kwijtgeraakt en hebben het proces zelfs een jaar stilgelegd! Momenteel, verder en wijzer, knopen we de losse eindjes weer aan elkaar.

 

HGM is te boeken vanaf september 2016.

Waarom dan?

 

O ja, die wereldverbeterende missie. Wij geloven erin dat mensen zich willen blijven ontwikkelen, als persoon en als professional. En we zijn ervan overtuigd dat mensen er blij van worden als ze hun talenten, kwaliteiten, vaardigheden en gedrag steeds blijven aanscherpen. Bovendien wordt daarmee het samenwerken binnen organisaties prettiger en behaal je met zijn allen uiteindelijk waardevollere resultaten.

 

 

Mensen boeien ons

 

Hun drijfveren en ambities, maar ook hun weerstand en belemmeringen. Wij dragen graag bij aan hun ontwikkeling. Leren doe je door actie en interactie, zeker als het om praktische vaardigheden gaat, en als je ook nog eens met plezier leert, gaat het vele malen sneller en effectiever. Wij bieden mensen inzicht door vóór ze (als demonstratie) of mét ze (bijvoorbeeld tijdens een training) aan de slag te gaan. Vandaar ons motto:

 

Inzicht door interactie

Neem contact met ons op, dan bespreken we wat wij voor u kunnen doen.

Meer weten?

 

Benieuwd wat we nou precies doen? U leest het bij Wat?

 

Over onze klanten vertellen we u bij Waar?