Wie zijn wij?

MARC EIKELENBOOM

 

Marc kan niet kiezen en doet dat dan ook niet. Regisseur, schrijver, trainer, filmer en acteur. En dan het liefst allemaal tegelijk.

PETRA PRINS

 

Als een ware kameleon is Petra overal voor in. Ze is sr. trainingsacteur, maar is ook inzetbaar als co-trainer. Haar specialisatie is de psychiatrie.

JEROEN BAS VAN DIJK

 

Een nieuw concept nodig? Bel Jeroen. Jeroen is naast veelzijdig acteur ook inzetbaar als procesbegeleider.

ROB HERTOG

 

Rob is, naast regisserend trainer, een ervaren trainingsacteur en sterk in het bedenken en toepassen van concepten.

ELLES VAN VELZEN

 

Elles is zowel trainer als (sr. trainings)acteur. Breed inzetbaar met psychiatrie als specialisatie. Veel filmacteer ervaring.

JAN PETER BOGERS

 

Jan Peter is de creative duizendpoot: adviseur, procesbegeleider, trainer en schrijver van het boek “Versimpelen”.

Op deze pagina scheppen we graag op over onze expertise en ervaring. Want dat doe je nu eenmaal op een website. En u, als mogelijke toekomstige opdrachtgever of samenwerkingspartner, wilt natuurlijk weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Maar lees ook even ons Waarom??? want dat vinden we eigenlijk net zo belangrijk.

Onze expertise als acteurs

Alle 6 zijn we acteurs. Sommigen houden ook van theater, maar allemaal zijn we functionele acteurs. We acteren in trainingen, op congressen en in onze eigen didactische programma’s. 3 van ons maken ook films, gewone en bedrijfsfilms. 2 zijn expert in psychiatrische rollen, 3 in omgaan met agressie. Alle 6 hebben we assessments begeleid, zijn we sterk in improviseren en hebben we een scala aan dramatechnieken in onze rugzakken.

 

 

Onze bredere expertise

We zijn niet alleen acteurs. Sommigen zijn al jaren trainer, enkelen co-trainer. Sommigen treden ook op als dagvoorzitter, procesbegeleider of mediator. We hebben een organisatieadviseur in ons midden en kunnen allemaal concepten ontwikkelen: voor een training, traject, film of voorstelling.

Zo, hebben we onszelf voldoende op de borst geklopt? Wij menen van wel, maar als u er geen genoeg van krijgt, dan staat er nog voldoende over wat we doen op de pagina’s:

Wilt u nog iets over ons weten? Neem contact op, dan maken we een afspraak!